Βιογραφικό

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ποια είμαι…..

Γεννημένη το 1977,με καταγωγή από την Κοζάνη,αποφοίτησα απο την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 2002 .

Μετά την αγροτική θητεία μου στο Νομό Κοζάνης,το 2004 ξεκίνησα την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου Χαλκιδικής,κατόπιν εργάστηκα για 2 χρόνια ως επιστημονικός συνεργάτης στην πανεπιστημιακή Π.Δ΄ κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου εκπόνησα την διδακτορική διατριβή μου στην Παιδονεφρολογία.

Το 2007 μετοίκησα στη Μεγ.Βρετανία όπου εργάστηκα σε διάφορα νοσοκομεία του Λονδίνου όπως στο University College Hospital,Royal London,Central Middlesex,αλλά και στο Ipswich General Hospital,Luton District Hospital,St Peter’s Hospital-Kent,όπου και απέκτησα εκτενή εμπειρία στη γενική παιδιατρική,στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών ,στην παιδογαστρεντερολογία,παιδοαιματολογία,παιδοπνευμονολογία κλπ ,στα πλαίσια του National Training Number(Εθνικό Σύστημα Εκπαίδευσης της Μεγ.Βρετανίας)όπου κατάφερα να ενταχθώ.

Ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο ”Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης μετά τις αντίστοιχες εξετάσεις το 2011.
Στην συνέχεια εργάστηκα ως (επικουρική) επιμελήτρια Β΄Παιδιατρικής κ Νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για 1 χρόνο, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2013 διατηρώ το ιδιωτικό μου ιατρείο στο κέντρο της θεσσαλονικής.

Πιστοποιήθηκα ως σύμβουλος μητρικού θηλασμού IBCLC (International Board of Certified Lactation Consultants ) το 2013,ενώ κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παιδική διατροφή PGDPN (Post Graduate Diploma in Pediatric Nutrition) από το Boston University, Massachuwetts, USA(2016). Επίσης είμαι κάτοχος διπλωμάτων καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης APLS(Advanced Paediatric Life Support) και NLS (Neonatal Life Support). στα παιδια και νεογνά αντίστοιχα.

Μιλάω Αγγλικά ,Ισπανικά,Ιταλικά και Γερμανικά.

Για πολλά χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος των Γιατρών του Κόσμου με συμμετοχή σε πολυάριθμες αποστολές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και πρόσφατα εθελόντρια παιδίατρος στο Κοινωνικό Ιατρείο στο Κέντρο της Θεσσαλονικής γιατί πιστεύω απόλυτα στην αλληλεγγύη,την κοινωνική ευασθητοποίηση του ατόμου και την ενεργή συμμετοχή όλων μας σε ομάδες για να μπορέσει αυτός ο κόσμος να γίνει ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά μας.

Στόχος μου ήταν και παραμένει να μπορεσω να προσφέρω όλες αυτές τις γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισα από όλα αυτα τα χρόνια της εκπαίδευσης και εργασίας μου στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πιο προσωπικό πια επίπεδοσε σχέσεις πιο στενές και διαχρονικές με τους μικρούς μου ασθενείς και τους γονείς τους,σε δεσμούς φροντίδας και αγάπης για όλα αυτα τα βρέφη που πολλά τα γνωριζω από την εμβρυική τους ζωη,για τις θηλάζουσες και μη μητέρες μου που συν-οδοιπορούμε στο εκπληκτικό και εξαιρετικά δύσκολο ταξίδι της γονεϊκότητας…

Profil
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA